Mama Imran's FotoPage

By: Mama Imran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Aug-2007 06:40 Email | Share | | Bookmark
More pics of my handsome Imran

 
 
Imran demam... mata merah aje
View all 12 photos...


Monday, 9-Jul-2007 02:42 Email | Share | | Bookmark
Imran - 2 bulan

05072007 - Imran genap 2 bulan. Hari ni first day Imran pi nursery. Mama dia sedih je masa hantar dia. Maklumlah tak pernah berpisah. Tapi orang kat nursery kata Imran good boy. Biasa lah. Anak siapa kan..

06072007 - Pergi check-up kat doktor. Nak bagi injection triple antigen. Berat Imran dah cecah 5kg! Hm... berat tu. Tapi dia takde pun chubby. Maybe tulang dia yang berat kot. Kuat anak Mama nih. Tinggi lak dah 65.5cm. Masa bagi injection dia tak nangis pun. Clever boy!

Mama Imran nak upload gambar Imran, tapi nanti dulu lah. Hari ni first day Mama Imran balik kerja. Kena la buat baik kat ofis kan....


Saturday, 23-Jun-2007 17:10 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Imran Danish bin Mohd Hazrin - Permata Hatiku

Sehari sebelum bersalin
Sejam setengah lepas bersalin
Abah dukung Imran
View all 12 photos...
05 Mei 2007, 5.37 petang, Muhammad Imran Danish selamat dilahirkan dengan berat 3.6kg dan panjang 54cm.
Kata orang, muka Imran banyak ikut Mama dia. Ye ke? Sekarang Imran dan sebulan lebih. Berat dah lebih 4.2kg. Panjang pulak dah 62cm. Sekarang Imran bangun 2 jam ke 2 jam setengah sekali masa waktu malam. Time siang pulak dia tak tidur sangat. Kira ok la tu. Takde la Mama dia ngantuk sangat nak berjaga waktu malam....


Friday, 22-Sep-2006 08:14 Email | Share | | Bookmark
Umrah 20082006 - 29082006

Masjid Nabawi - ribut pasir
Deretan kedai - bazaar dekat pintu masuk ke Masjid Nabawi
Cincin delima hubby beli kat Madinah
View all 33 photos...
Gambar2 ni semua gambar masa aku pi umrah dengan hubby, mak dan ayah aku. We spent almost ten days there.


Sunday, 18-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
My wedding day - Seremban

 
 
 
View all 10 photos...
Majlis di pihak pengantin lelaki di Seremban
Tema - Magenta


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net